Uczestnicy Carvingu na  V Polskim Festiwalu Carvingu podczas VIII Festiwalu Kuchni Greckiej 2013

Jury techniczne VIII Festiwalu Kuchni Greckiej

Jarosław Walczyk (Przewodniczący, Sekretarz Fundacji Klubu Szefów Kuchni)
Miltos Karoubas – Prezes Chef’s Club – Grecja
Spiros Dosis –  Członek Chef’s Club – Grecja
Kurt Scheller – Akademia Kurta Schellera
Marcin Budynek – Członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni
Giancarlo Russo – Członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni
Joseph Seeletso  – Członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni

Lista uczestników VIII Festiwalu Kuchni Greckiej

1 Grzegorz Bąk Hotel Amabasadorski –  Rzeszów
2 Sylwia Bukała NCS Stadion Narodowy Sodexo Polska – Warszawa
3 Karol Fobke Viilla Sedan – Sopot
4 Tobiasz Herman Restauracja „Pod Papugami” – Wrocław
5 Dominik Kloc Dworek New Restaurant – Bielsko-Biała
6 Paweł Kubera Hotel Zieliński – Szczecinek
7 Michał Kuduk Hotel Grand Sal – Wieliczka
8 Artur Lenczewski Hotel „Pięć Dębów” – Supraśl
9 Marcin Majkowski Restauracja Repubblica Italiana – Warszawa
10 Mariusz Roch Hotel Verde Montana – Kudowa-Zdrój
11 Piotr Sarna Karczma Jana – Olsztyn
12 Maciej Undziakiewicz Zamek Dubiecko – Dubiecko